Ντύσου όμορφα…

Του Τάκη Πανούλια
18/02/2011

Με διαφορετικό ντύσιμο και άλλη διάθεση πηγαίνεις καθημερινά στην δουλειά σου και αλλιώς σε ένα κοσμικό πάρτι έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν έτσι περιμένουμε και εμείς οι μπασκετικοί μεσοβδόμαδα τα παιχνίδια της Euroleague.

Όπως οι ποδοσφαιρικοί (και όλοι μας εδώ που τα λέμε) τους αγώνες του Champions League. Όποιος είδε το Arsenal - Barcelona και μου πει ότι θα ξαναδεί με το ίδιο μάτι αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος θα του βάλω πιπέρι στη γλώσσα.  

Μακριά από την μιζέρια και την κακομοιριά του ελληνικού αθλητικού περίγυρου απολαμβάνεις το υπέρ-θέαμα και στα δύο αθλήματα. Αφήνεις πίσω σου τις ανόητες συζητήσεις για ανούσια θέματα, τα σχεδόν άδεια γήπεδα, την βία το κακό θέαμα και μπαίνεις σε ένα διαφορετικό σύμπαν.

Αφήνεις τις μεσογειακές αναιμίες, τις διοργανώσεις αλλά και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις χωρίς οργάνωση, φαντασία και αισθητική. Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ  άλλωστε (μπασκετικό site βλέπετε), σε οργανωτικό επίπεδο είναι για γέλια, ενώ και αγωνιστικά δεν έχει καμιά σχέση με τις παλιές πλέον εποχές.    

Έτσι όπως το καταλαβαίνω ο λόγος που θεωρούμε ότι το πρωτάθλημα μας έχει τα χάλια του είναι η έλλειψη χρήματος. Άρα αν μας το δώσει ο Σαούντ Μπιν Αλ - Θανί τότε το ελληνικό μπάσκετ θα σωθεί!!! Τώρα τι σόι λογική είναι αυτή δεν το έχω καταλάβει. Δεν είναι λέει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα για τις δύο μεγάλες ομάδες.

Ας φροντίσουν τότε μέσω του ΕΣΑΚΕ, οι δύο τους, μαζί με όλους τους άλλους που συμμετέχουν να οργανώσουν ένα πρωτάθλημα που να εξελιχθεί σε ανταγωνιστικό. Άλλοι το έχουν πετύχει επομένως μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είναι εφικτό.     

Όποιος είδε έστω και λίγο Copa del Rey σίγουρα θα καταλάβει τι εννοώ. Μακράν η κορυφαία διοργάνωση κυπέλλου στην Ευρώπη τόσο σε οργάνωση όσο και σε συναγωνισμό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά αλλά και πολλά άλλα που συνοδεύουν και κάνουν ένα αθλητικό event περίοπτο.  

Ας πάρουμε ένα απλό παράδειγμα για να κατανοήσετε τι ακριβώς προσπαθώ να πω γράφοντας αυτές εδώ τις γραμμές. Ας δούμε την μετάδοση ενός αγώνα μπάσκετ από την ελληνική τηλεόραση. Δεν λέω για αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος αλλά της Euroleague. Για να σας βοηθήσω ακόμα  περισσότερο, απλά παρακολουθήστε έναν αγώνα από κανάλι του εξωτερικού.  

Η μετάδοση ενός αγώνα μπάσκετ "στημένη″ με μεράκι τεχνογνωσία και αγάπη για το αντικείμενο μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις το άθλημα δέκα φορές περισσότερο. Αν σε κάθε διακοπή εκτός από τις διαφημίσεις ξερά βαλμένες προσθέσεις και κάτι που να προάγει το άθλημα τότε ο θεατής δεν θα ξεκολλάει από την καρέκλα του.  

· Ένα αφιέρωμα σε κάποιον βετεράνο παίκτη, που μπορεί να παίζει ή να έχει σταματήσει την καριέρα του, με το ίδιο να μιλάει ή άλλους να λένε πράγματα σου παρέχει στα γρήγορα ένα μάθημα ιστορίας του αθλήματος

·
Το ίδιο σου παρέχει και ένα flashback από μια σημαντική στιγμή όπως ένα buzzer beater, μια κατάκτηση ενός τίτλου, μια στιγμή που κάποιος παίκτης έκανε ένα σημαντικό επίτευγμα.
·
Η αναπαραγωγή του Top-10 των φάσεων της εβδομάδας όπως και το play of the week ανεβάζει το πήχη παρέχοντας έξτρα θέμα αλλά και μια χαλάρωση στο θεατή.
·
Η ιστορία της εβδομάδας μπορεί να είναι κάποιο περίεργο γεγονός από την καριέρα ή και την ζωή ενός αθλητή, προπονητή ή παράγοντα του αθλήματος που σε φέρνει πιο κοντά στους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Να νοιώσεις την αγωνία τους, την χαρά τον πόνο τους και να μοιραστείς τις φιλοδοξίες τους.
·
Οι ανταποκρίσεις και η εικόνα από άλλα γήπεδα σε βάζει μέσα στην μεγαλύτερη εικόνα μιας διοργάνωσης για να έχεις περισσότερες πληροφορίες και σφαιρική ενημέρωση.
·
Εικόνα από παιχνίδι 5 εναντίον 5 πιτσιρικάδων να παίζουν ανέμελα στο γήπεδο διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα μας θυμίζουν ότι ήμασταν και εμείς παιδιά που απλά αγαπούσαμε το παιχνίδι.      

Έχετε την εντύπωση ότι μια τέτοια μετάδοση ενός αγώνα μπάσκετ είναι το ίδιο με την κουραστική και μονότονη περιγραφή και σχολιασμό από δύο ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι συνεχώς να μιλάνε γα να καλύψουν τις αδυναμίες και τα κενά που έχει όλη η οργάνωση παραγωγής; Όσο φιλότιμα και να προσπαθήσουν δεν υπάρχει καμιά σύγκριση.  

Η πρώτη περίπτωση υπερέχει σε ενδιαφέρον, ενημέρωση, και είναι πολύ ποιο συναρπαστική. Παράλληλα σε κάνει να αγαπήσεις το άθλημα και τους πρωταγωνιστές του, και έτσι θα το εκτιμήσεις περισσότερο. Επομένως θα γίνεις εραστής του αθλήματος αποφεύγοντας τις ακρότητες και την παραβατική συμπεριφορά.  

Σαν φυσική συνέπεια της μεταφοράς, της ατμόσφαιρας του γηπέδου μέσα στο σαλόνι του τηλε-θεατή, πολλοί θα οδηγηθούν και στο ίδιο το γήπεδο. Θα νοιώσουν την ανάγκη να πάνε να δουν, να νοιώσουν, να υποστηρίξουν από κοντά την ομάδα τους και να χαρούν το θέαμα.       

Αν και το γήπεδο σου παρέχει ανάλογες συγκινήσεις με την παρουσίαση υψηλού επιπέδου θεάματος και  οργάνωσης του αθλητικού event, τότε κύριοι…θα έρθουν και τα λεφτά, οι σπόνσορες, και οι εταιρίες. Μάλιστα θα έρθουν παρακαλώντας. Τώρα σε τι να επενδύσουν δηλαδή.  

Άλλωστε και όταν τα χρήματα έπεφταν με το τσουβάλι είδατε εσείς τίποτε από όλα αυτά τα λίγα που σας περιέγραψα. Μήπως ξεχάσατε τα γήπεδα με την μία και μοναδική εξέδρα (ελληνική πατέντα άλλωστε), την κάπνα, τα ιπτάμενα αντικείμενα, τις διακοπές αγώνα, τις απονομές με όλο τον κόσμο τον ντουνιά μέσα στο γήπεδο;  

Δεν ξέρω αν θα γίνει η μεσογειακή λίγκα, η αφρο-ασιατική-λίγο-ευρωπαϊκήή λίγκα και όποια άλλη λίγκα θέλετε. Με το να φτιάξεις ένα καινούργιο σπίτι δεν διορθώνεις το ερείπιο που ήδη έχεις. Γιατί κανείς δεν μας λέει τι θα γίνει με το ερείπιο που έχουμε. Θα το γκρεμίσουμε δηλαδή το δικό μας οικοδόμημα; Γιατί να πάρει λάμψη από το άλλο οικοδόμημα το βλέπω κομμάτι δύσκολο. Ειδικά αν στο άλλο οικοδόμημα εφαρμόσουμε τα πλάνα και σχέδια του δικού μας…οικοδομήματος.  

Πείτε πως θα ωφεληθεί δηλαδή η Καβάλα από την μεσογειακή λίγκα και θα γράψω για τιμωρία μεσογειακή αναιμία εκατό φορές. Εδώ δεν επωφελείται από την Euroleague που είναι δίπλα της σε επίπεδο εικόνων έστω το ελληνικό μπάσκετ, θα την σώσει ο…Αλ - Θανί; Μάλλον θα το από(Θανεί).

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για θέματα που έχουν λίγη σχέση ποσοτικά (αφορά 2 ή 3 ομάδες), αλλά  μάλλον αρνητική σχέση ποιοτικά αφού θα τις στερηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα.      

Αν μιλάμε για το καλό του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τότε λέμε άλλο πράγμα και αυτό βέβαια θα το δείξει το μέλλον.  

Στα αγωνιστικά
:

Οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με τις ισπανικές ομάδες έκοβαν την ανάσα. Τυπικά ματς του Τop-16 με άγρια ομορφιά, ομάδες πεινασμένες για την νίκη, μάχη για κάθε μπάλα στο παρκέ, σκληρές άμυνες, απίστευτα εντυπωσιακές φάσεις, υπερπροσπάθεια.  

Σκοράρω, σκοράρεις και να δούμε στο τέλος ποιος θα μείνει όρθιος όπως έλεγε και ο Robert De Niro ως  Al Capone στην ταινία The Untouchables (1987), του μεγάλου σκηνοθέτη Brian De Palma. Ποτέ δεν σταματάς…ποτέ δεν σταματάς έως ότου τελειώσει ο αγώνας ήταν μια άλλη ατάκα από το ίδιο έργο. Και οι δύο ελληνικές ομάδες στάθηκαν όρθιες, μέσα από συγκλονιστικούς και δύσκολους αγώνες.   

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Caja Laboral είδαμε με κομμένη την ανάσα όλα τα παράδοξα. Η ισπανική ομάδα πέτυχε το πρώτο της δίποντο στο 13:30!!! Έως εκείνη την στιγμή είχε πετύχει τους 21 πόντους της με 7 τρίποντα (!) για να πάει αργότερα στο 8 στα 14, 9 στα 15 και να τελειώσει το ημίχρονο με 10 στα 18. Αντίθετα είχε 1/8 βολές στο ξεκίνημα.  

Είδαμε έναν Φώτση όπως δεν θυμόμαστε να τον έχουμε ξαναδεί άλλοτε σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι 22 πόντοι με 5/5 δίποντα 3/5 τρίποντα και  3/3 βολές αλλά και  11 ριμπάουντ,   2 assists, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 40 ranking σε 35 λεπτά δεν τα λένε όλα. Ακόμα και άμυνα "σκιά″ σε περιφερειακό της Caja έπαιξε, έδωσε απίστευτες βοήθειες, διεκδίκησε κάθε μπάλα στο παρκέ και έδειχνε σαν να βγαλμένος από comic σούπερ ήρωα της Marvel. Συγνώμη αν ο Batman είναι της DC Comics. Μεγάλωσα βλέπετε και τα ξέχασα.  

Το τέλος και αυτό παράδοξο, με 0/4 τρίποντα του Διαμαντίδη όλα με στημένα τα πόδια του (άρα περιπτώσεις πέναλτι), και το εκπληκτικό San Emeterio να χάνει τις βολές. Φοβάμαι όμως ότι ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει αυτά τα ματς καταβάλει υπερπροσπάθεια. Και δεν γίνεται να κερδίζεις συνεχώς με υπερπροσπάθεια.  

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα μέσα στην Valencia και πήρε μια υπέρ-πολύτιμη νίκη σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου απλά θα παίξει με την   Fenerbahce Ülker την πρώτη θέση. Νομίζω ότι το τρίποντο του Teodosic με 4 δεύτερα στην επίθεση ήταν η ψυχολογική στροφή για τους Πειραιώτες, και τα 3 (!) συνεχόμενα tap-ins του Nesterovic  έκριναν το παιχνίδι. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιλογή του σαν MVP του αγώνα. Οι ισπανοί έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω στα point guards του Ολυμπιακού με παγίδες στα pick and roll αλλά την πλήρωσαν στις περιστροφές από την αδύνατη πλευρά (weakside rotation), με τα επιθετικά ριμπάουντ του Nesterovic.   

Από τους υπόλοιπους η Barcelona και η Maccabi μετά από κάποιες δυσκολίες στα πρώτα ημίχρονα επέβαλαν τον νόμο τους και δείχνουν σε δαιμονιώδη κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος με όποιον και αν πέσει αν θέλει να περάσει στο best of five.    
Τελειώνοντας για να μην το ξεχάσω αυτή την εβδομάδα γίνεται και ο ευρωπαϊκός κοινωνικός διάλογος για το επαγγελματικό μπάσκετ στις Βρυξέλες. Ας ρίξουμε μια ματιά και εκεί μετά τις συναντήσεις με τον Αλ - θανι…

Top 10

Θέματα

1o Triple Crown Basketball Camp - 2009 (8) 2ο C.T.C. (Christmas Training Camp) (2) 2o Christmas Basketball Camp (1) 2o Triple Crown Basketball Camp - 2010 (7) 3o Ilion Basketball Camp (2) 81 points (1) Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (3) Α.Ο. Ένωση Ιλίου (2) Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ (2) Αθλητική Ψυχολογία (1) Αθλητικός Τύπος (2) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) Άμυνα (4) Ανάπτυξη παικτών (2) Αναπτυξιακή ηλικία (3) αναπτυξιακό πρόγραμμα (1) Αντωνόπουλος (1) ΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (1) ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (1) Απεργία (1) Απόλλων Πάτρας (1) Αρθρογραφία (7) Αρμονία (1) Άρσεις Θανάτου (1) Ασκήσεις (2) Άσκήσεις (1) Ασκήσεις ντρίπλας (1) Ασκήσεις χειρισμού (1) Άσκηση Αποφυγής (1) Άσκηση ελιγμού (1) Ατομική προπόνηση (1) Αυτοπεποίθηση (1) Β' Εθνική (1) Βαϊδάκης (1) Βάρη (1) βιολογική ηλικία (1) ΒΟΒ (1) Γ' Εθνική (2) Γενικά (1) Γλουτοί (1) Δεξιότητες (2) Δημήτρης Διαμαντίδης (3) Διαιτησία (1) Διαιτητές (1) Διαμαντίδης (2) Διείσδυση (1) Δρόσσος (1) Εθνική Ελλάδας (4) Εισαγωγική πάσα (2) Εξάστερος (1) Επίθεση (3) Επίθεση Εναντίον Ζώνης (1) Επικοινωνία (1) ΕΣΑΚΕ (4) Ευρωλίγκα (2) Εφές (1) ζώνη (1) Θωμάς Κυρίτσης (1) Ικανότητες Καλαθοσφαιριστών (1) Ισορροπία (1) ΚΑΕ Παναθηναϊκός (1) Καλάθης (1) Καναρέλης Γιάννης (1) Κανόνας 3 δευτερολέπτων (1) Καντού (1) Καραχοντζίτης (1) κάρφωμα (1) ΚΕΜΑΛ (1) Κινητική Ευφυΐα (1) Κινητική Μάθηση (1) Κογκαλίδης (1) Κουφός (1) Κόψιμο (1) Κύπελλο Ελλάδος (1) ΛΑΖΑΡΟΣ (1) Λειτουργική επίθεση (2) Λήψη αποφάσεων (1) Λίλαρντ (1) μάθηση (1) Μούστα (1) Μπάσκετ (11) Μπασκετική κουλτούρα (1) Μπασκετικό I.Q (1) Μπασκετικοί Μύθοι (1) Μπίκας Κώστας (1) Μπουρούσης (1) Μπράμος (1) μυϊκή ενδυνάμωση (1) Νεστέροβιτς (1) ντρίπλα (1) Ξυνή (1) Ολυμπιακός (17) Ομάδα (1) ΟΣΦΠ (5) Παναθηναικός (8) Παναθηναϊκός (22) ΠΑΝΟΥΛΙΑΣ (20) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) Παπαλουκάς. Eurolegue (1) Περιστροφές (1) Πίνακας (1) Πλάνο (1) Προθέρμανση (2) Προπόνηση (6) Προπονητική (2) Προπονητική μονάδα (1) Πρωτοσέλιδα (1) ΠΣΑΚ (1) ραγδαία αύξηση ύψους (1) Ραντούλιτσα (1) Ρεάλ (1) Ρούσης (1) Σάκης Δέλλιος (1) ΣΕΠΚ (2) ΣΕΠΚ. NCAA (1) Σκαλωμένος (1) Σκορτσιανίτης (1) Σκριν (1) Σουτ (4) Σοφία Ράμμου (3) Σπανούλης (1) Συνέντευξη (1) Τάκης Πανούλιας (4) Ταλέντο (1) Τελικοί (1) Τελικός Basket League ΟΠΑΠ (1) Τέσσερις Παράγοντες Επιτυχίας (1) Τζέιμς Νέισμιθ (1) Τριγωνική Επίθεση (1) Τρίλιζα (1) Τρίποντο (1) Τσιτσόπουλος (1) Φυσική κατάσταση (1) Χάος (1) χρονολογική ηλικία (1) A1 (1) A2 (1) ACB (1) Adolph Rupp (1) Agility (1) Agility Ladder (1) Air Jordan (3) alley oop (1) Amazing Shots (1) Andrew Wiggins (1) Assist (2) athleticism (1) ATO (1) B' Εθνική (3) backdoor (1) Ball Handling (6) Barcelona (4) Basketball (22) Basketball Legends (1) Basketball Myths (1) Basketball Philosophy (1) Basketball Statistics (2) basketblog (1) Basketblog.gr (27) Batum (1) Baylor University (1) BC Khimki (1) Best-of-five (2) Blake Griffin (1) Block (1) Block out (1) blog (1) BOB (1) Bob Hurley (1) Bob Knight (1) Boozer (1) Box Offense (1) Brawl (1) Brittney Griner (1) Calling the Shots (12) Camp (1) Camps (1) Capitals (1) Chaos (1) Charcoal Air Jordan 9 (1) Charlotte Hornets (1) Cinderella Story (1) Coach Panoulias (15) COACHBASKETBALL (5) coachbasketball.gr (9) Coaching (8) Corner play (1) crossover (1) Crossover Dribble (1) CSKA (1) D' Antoni (1) dailythunder (1) Damian Lillard (1) Damon Harge (1) deadlift (1) Dean Smith (1) Decision making (4) Defender of the Year (1) Defense (2) Denver Nuggets (1) Derrick Rose (2) dexterity (1) Draft (1) Dribble Penetration (2) Dribbling (8) Drill (6) Drills (7) Dunks (2) Dusan Ivkovic (1) Dynamic Warm Up (1) eFG% (1) EL (1) EOK (1) ESPN (1) Euro Step (2) Euroleague (22) Fast Break (2) fiba (4) FIBA CHAMPIONSHIPS (2) Final Four (4) Final Four 2013 (2) Finishing (2) Flex Offense (1) Floater (2) Flopping (1) Florida (1) Fly in Five (1) Flywire (1) Founding Rules (1) front cut (1) FTR% (1) Functional Training (1) Functional Warm up (1) Fundamentals (4) Gist (1) Golden State Warriors (2) Great Dunks (2) Greece (1) Greek League (1) Harmony (1) Highlights (1) Hockey Assist (1) House of Hoops (8) Hubie Brown (2) in and out (1) Inside Hand Attack (1) inside hand stretch lay up (1) Jabari Parker (1) James Flight White (1) James Naismith (1) Jason Kidd (1) Jeremy Lin (2) Jim Calhoun (1) John Calipari (1) John Wooden (1) Jonas Vaanciunas (2) Jordan IX Retro (1) Kanarelis (3) Kansas State (1) kicks (4) Knicks (2) Kobe (3) Krstic (1) Lakers (1) Lasme (1) Last shot of game (1) Last shot of half (1) Lay up (1) LeBron 8 (2) LeBron James (1) London (1) Luke Babbitt (1) Maciilis (1) Magic Johnson (1) Manos Stavropoulos (1) March Madness (1) Marketing (1) Match up Zone (1) McDonald’s All American Game (1) McDonald's All-American Game (1) medicine ball (1) Mental Game (1) Miami Heat (1) Michael Jordan (4) Mikans (1) Mike ''Coach K'' Krzyzewski (1) Minutemen (1) MJ (2) Model (1) Modesto Christian (1) Motion (1) Moves (1) MVP (2) NAIA (1) NBA (11) NBA Players (4) NC State (2) NCAA (8) Network Analysis in Basketball (1) Nevada College (1) Nike (3) Nike 3-on-3 Slam Dunk Contest (1) Notre Dame (1) Oakland University (1) Obradovic (1) Offense (1) Offensive Transition (1) Ohio St (1) Oklahoma City Thunder (1) Olympiakos (2) OR% (1) Pac Man (1) Palau Sant Jordi (1) Panathinaikos (3) Panathinaikos B.C (3) Papailiou (1) Passing (1) Pat Riley (2) Peak Height Velocity (1) Personal Training (3) Petrekur Johannesson (1) Phenom (1) Phil Jackson (1) Philosophy (1) pick 'n roll (1) Pick and Roll (4) play (2) play X (1) Play-offs (5) playbook (1) Player Development (2) Playoff (1) playoffs (1) plays (1) Point Guard (3) Post Play (1) Practice (2) Price of Anarchy in Basketball (1) Przemyslaw Karnowski (2) Quickness (1) Ray Allen (2) Real (1) Real Madrid (3) rear cut (1) Recap (1) Referees (1) Release (1) Reverse Lay ups (1) Reverse Mikans (1) Rim (1) Rodriguez (1) Ronny Turiaf (1) Sakis Delios (2) Sakis Koutinas (2) Salary Cap (1) San Antonio Spurs (1) scout4players (1) Scouting (1) Screen (2) screens (1) Serbia (1) Shaquille O'Neal (1) Shaquille O’Neal (1) Shooting (6) Shooting Camp (2) Shot (2) Shuffle Offense (1) Silent Night (1) Silent Night Game (1) Skylar Diggins (1) Slum Dunk Contest (1) Sneaker Dave (1) Sneakers (1) SOB SLOB (1) Soccer (1) Space Jam (1) spin move (1) SPORTS SCIENCE (3) Spread (1) Statistics (2) Stephen Curry (1) Steve Brooks (1) Steve Nash (1) Stiles (1) Streetball (1) Stretching. Dynamic stretching (1) T-Dub (1) Takis Panoulias (13) Taylor University (1) TBD (25) TBD Personal Training (8) Team (1) Teamwork (1) teardrop (1) Tehmeena (1) Terry Stotts (1) TGfU (1) The Four Factors of Basketball Success (1) Thomas Bauer (1) Three pointer (1) Three Second Rule (1) THY Euroleague (1) tic tac toe (1) Tigers (1) TO% (1) Tony Parker (1) Top -10 (1) Total Basketball Development (52) Transition (1) Travis Bader (1) Triangle Offense (1) Triple Crown Basketball Academy (5) Triple Crown Videos (2) Trojans (1) Tulsa Shock (1) Turkish Airlines (1) U18 European Championship (2) Unicaja Malaga (1) University of Kentucky (1) University of Massachusetts (1) Videos (10) Volleyball (1) Warm up (2) weak hand (2) Werm.Team Flight Brothers (1) windshield wiper dribble (1) WNBA (1) World Championship 2010 (6) XI (1) Youth Basketball (3) zone offense (1)