Γράφει η Mary Snoopy

Όγδοη και τελευταία μέρα στο ΟΑΚΑ (20/07/2008)

Είχαμε μόνο έναν αγώνα μεταξύ της Γερμανίας και του Πουερτο Ρίκο. Ευτυχως που έπαιζε η Γερμανία για να εχουμε και λίγο ενδιαφέρον να δούμε τον αγώνα! Η καλή μου φίλη και φωτογράφος ήρθε να με πάρει να ανηφορίσουμε παρέα για το ΟΑΚΑ. Φτάσαμε και αναλαμβάνουμε τα πόστα μας με χαλαρούς ρυθμούς. Εκεί μαθαίνουμε ότι δεν θα γίνει συνεντευξη τυπου εκεί που γινόταν αλλά σε έναν άλλον χώρο, όπου θα γίνει πρώτα η κλήρωση των ομίλων για το Πεκίνο και κατόπιν θα ακολουθούσε και η συνέντευξη τύπου! Μαζί μου έχω ένα ευχαριστήριο “γραμμα” που ήθελα να δώσω στον υπευθυνό μου, ο οποίος ήταν πραγματικά πολύ ευγενικός με απιστευτο χιουμορ! Σε κάποια στιγμή του το δίνω του εξηγώ τι είναι ώστε να μην παρεξηγηθώ για δηθεν ραβασακι και τετοιες αηδιες… Επιτέλους είχαμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε χαλαρά για το προολυμπιακό και πως δεν εφερα τον πατέρα μου ή καποιον συγγενη/φιλο να δει τον αγώνα μαζί μου… του εδειξα τα ανιψια μου… Στη συνέχεια, μίλησα με μία δημοσιογράφο που μιλούσαμε καθʼόλη την εβδομάδα λίγο-πολύ για να την ευχαριστήσω που με εκανε add στο facebook. Ηπλάκα ήταν ότι στην αρχή δεν ηθελε να με κανει βλέποντας το όνομα μου! Κατόπιν, είδε τους κοινους μας φίλους, ρώτησε και εναν συναδελφό της ποια είμαι… και όταν κατάλαβε με χαρα με προσθεσε λέγοντας μου το με ένα πλατυ χαμόγελο! Μετά, είχε σειρά ένας δημοσιογράφος που τον θαυμαζω πολύ για τη δουλεια του τον εβλεπα όλη την εβδομαδα να τρεχει να συνεννοειτε και δεν τολμούσα να του μιλήσω και να τον ενοχλήσω… 2 μέρες πριν του στέλνω ένα μήνυμα στο facebook και μου απάντησε οτι ευχαριστως! (θα ήθελε να με συναντησει και να με γνωρίσει) Την προηγουμενη μέρα δεν προλαβα… Ετσι επρεπε να τον βρω τώρα γιατι δεν θα είχα άλλη ευκαιρια…! Είναι στη θέση του , εκεί που μεταδίδει τους αγώνες… είναι νωρίς ακόμα και δεν εχουν μαζευτεί οι δημοσιογραφοι… τον πλησιαζω και αμέσως σηκώνεται και μου λέει
-Είσαι η Μαίρη! Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω! με μια σφικτή και εγκάρδια χειραψία.
Δεν ειπαμε κάτι ιδιαιτερο… μόνο μου είπε ότι μπορω να του στελνω μηνυματα στο facebook και όποτε μπορει θα μου απαντα!
Ξεκινά ο αγώνας… και φυσικά οι Γερμανοι νικουν αν και στην αρχη δυσκολεύτηκαν…! Πανηγυρίζουν… ενω ο Νοβιτζκι είναι τοσο συγκινημενος και χαρουμενος που δακρυα χαρας πλημμυριζουν τα ματια του!
Στο τέλος του αγωνα, η FIBA θέλει να μας βγάλει φωτογραφία! μπαίνουμε στην αρένα… μεχρι να ερθει ο φωτογραφος βγαζουμε με τις δικες μας φωτογραφικές μηχανες. Ήρθε και ο φωτογραφος… βγάζει πρωτα τις μαζορετες… μετα τους ομαδαρχεις και τα μιντια… (δηλ. εμας!) και μετα την άλλη μεγαλη ομαδα των εθελοντων… Στο τελος, μας βγαζει όλους μαζι! Αυτο ειναι… τα φλας… αστραφτουν και γι μας που βοηθησαμε…! (χιχι)
Ναι… αλλα αυτο δεν σημαινει ότι εμεις τελειωσαμε το καθηκον μας…! Τρεχω στο χωρο (hospitality area) οπου γινεται η κληρωση… μοιράζω μαζι με μία αλλη (δημοσιογραφος πρεπει να ειναι) γυναικα απο το γραφειο του Τύπου μας κάτι φυλλαδια… που πρεπει να φτασουν στους δημοσιογραφους… χωρις να φανω και να μπω σε καποιο πλανο της τηλεορασης! Αφου εκανα ότι μπορούσα και εδωσα μεχρι εκει που ηταν δυνατον… ειδα την κληρωση…! ΝΑΙ! Τυχαμε στον ομιλο που οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι αλλα και εμεις προτιμουσαμε! ΝΑΙ! Μην σας φαινεται παραξενο…θα σας εξηγησω…! Στον Α όμιλο είναι… η Αργεντινή, η Αυστραλία, το Ιραν, η Λιθουανία, η Ρωσια και η Κροατία! Στον Β όμιλο είμαστε… η Αγκόλα, η Κίνα, η Ισπανία, η Αμερική, η Γερμανία και Εμεις!
Αυτό τι σημαινει…?! Ότι τυχαίνοντας στον πιο δυσκολο ομιλο… μπορουμε να είμαστε στην 4αδα που θα πάει στα χιαστι! Πιστεύω οτι απο τον Α ομιλο θα προκριθεί η Αργεντινή, η Λιθουανια, η Ρωσία και η Κροατια (εκτος και αν εχουμε εκπληξεις!) και απο τον δικό μας όμιλο… η Αμερική, η Ισπανία, ΕΜΕΙΣ, και θα σφακτουν η Κινα με τη Γερμανία…! Τι σημαινει αυτο? Ότι στα χιαστι παιχνίδια/νοκ αουτ αγωνες… ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ… ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ! Όποτε ειχαμε συναντησει την Ισπανια στα χιαστι… χαναμε… αρα δεν συμφερει να ημασταν στον αλλο ομιλο! Οι 4 ομαδες του αλλου ομίλου δεν ειναι παιξε -γελασε… Ωστοσο, η εθνικη μας ομαδα μπορει να τις νικήσει…!
(Να βαλω το προγραμμα των αγωνων? καποια το ειχε βαλει…)
Μοιραζουμε το προγραμμα των αγωνων… και τελειωνουμε…! Ανεβαινω απανω… παιρνω το μπλοκάκι μου… για να βρω τον στοχο της ημερας… που δεν ηταν αλλος απο τον Kaman και όποιον αλλον γερμανο παιχτη βρω…! Ναι! Τα κατάφερα! Βρηκα τον Kaman! Αυτο ηταν και το τελευταιο αυτογραφο απο αυτη τη διοργανωση! Κάνω πόρτα μαζί με την Ελπίδα για να περασει ο Νοβιτζκι… να του ζητησω και 3ο αυτογραφο? Μπα… θα μου πει… μηπως τα πουλας…?! Πως να κανω πορτα η ερμη που θελουν όλοι να φωτογραφηθουν και να παρουν αυτογραφο απο τον Ντιρκ? Με πιεσαν παραλίγο να με τσαλαπατησουν… όμως τα καταφερα να φερω ειςπερας την “αποστολη” αυτη με τη βοηθεια της Ελπίδας…! Τελικα με τσαλαπατησε… ενας δημοσιογραφος… αλλα ας μη το σχολιασω…! Καποιοι πηγαν να τον ακολουθησουν… δεν τους αφησα… και λεει ενας κυριος που με ηξερε απο τα μιντια… “θα χτυπησετε και θα πατησετε το κοριτσι μας!” Ε… αφου τελειωσε και αυτο… ανεβαινω επανω στην “εδρα μου”… Με το που φτανω βλεπω εναν κυριο με τον αλλον υπευθυνο μου να με ψαχνουν…! Εμφανιστηκα στην καταλληλη στιγμη…!
-Που ειναι η Μαρια; λεει ο υπευθυνος μου… Οι εθελοντριες του ελεγαν οτι θα ειμαι κατω να βοηθω… και τσουπ εμφανιστηκα!
-Εδω ειμαι! Να βοηθησω σε κατι;
-Κοπελα μου συγχαρητηρια! μου λέει ενας κυριος (περιπου στην ηλικια του πατερα μου) που τον εβλεπα στο γραφειο Τυπου αλλα δεν ειχαμε μιλησει…!
-(τα εχω χαμενα… δεν καταλαβαινω το λογο! Με απορημενο υφος…) Για ποιο πραγμα…? Μα, δεν εκανα κατι…
-Μας συγκινησες με αυτα που εγραψες! Συγχαρητηρια! Μπραβο σου! σφιγγοντας μου το χέρι…
Τοτε βλεπω στα χερια του να κρατα μια φωτοτυπια του “γραμματος” που ειχα δωσει στον υπευθυνο μου!
-Ευχαριστω πολυ! αλλά ειναι ότι ενιωσα απο αυτο το προολυμπιακο και ηθελα να σας ευχαριστησω…!
-Σημαινει πολλά για μας αυτο! Καταλαβαμε ότι δωσαμε και εμεις κατι σε σας που μας προσφερετε εθελοντικα!
Μετα βρηκα τον υπευθυνο που του το ειχα δωσει…
-Δεν καταλαβαινω γιατι το κανατε αυτο! Δεν περιμενα να κανετε ακτι τετοιο!
-Ηταν πολυ ωραια και συγκινητικα αυτα που μας εγραψες…! Επρεπε να το μαθουν όλοι στο γραφειο!
Νόμιζα ότι το ειχαν βγαλει φωτοτυπια για εκεινον τον κυριο… αλλα… το ειχαν βγαλει περισσοτερες φορες! Ειλικρινα δεν το περιμενα!
Βγαλαμε τις τελευταιες φωτογραφιες στο ποστο μας! Κάναμε κατι τελευταιες δουλειες… και … ξεκινησα να χαιρετω τα ατομα που συνεργαστηκα για μια εβδομαδα! Δημοσιογραφους, ατομα απο το γραφειο τους υπευθυνους μου, τα παιδια με τα οποια συνεργαστηκα, τους εθελοντες… (αν και τους συναντησα και την επομενη μερα που πηγαμε να γιορτασουμε το τελος του προολυμπιακου!)
ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ!
Όσο για τους δημοσιογραφους… τελικά υπαρχουν καποιες κατηγοριες… αυτοι με τη μυτη ψηλα, οι απομακροι, οι τρεχω και δεν προλαβαινω, οι ευγενικοι και οι προσιτοι!

Γράφει η Mary Snoopy

Έβδομη μέρα στο ΟΑΚΑ (19/07/2008)

Το Σαββατο, με ξυπνα ενα καλο κοριτσι και μου λεει να συναντηθουμε για να παμε για καφε για να συναντηθει ολη η παρεα ή εστω οσες μπορουσαν… Ετσι και εγινε… εστω και με μικρες καθυστερησεις…! 5 στις 7 ημασταν… καλο ποσοστο… δεν μπορω να πω…! Μετα απο καποιες ωρες … αφου ειπαμε τα νεα μας και τις εντυπωσεις μας απο εκεινες τις μερες στο ΟΑΚΑ… ειδαμε τις φωτογραφιες που ειχε τραβηξει η καθεμια μας, διαλυσανε την παρεα για να συναντηθουμε ξανα στο γηπεδο και για την ακριβεια μετα τον αγωνα εξω απο τα αποδυτηρια.
Σημερα μονο 2 αγωνες, οι ημιτελικοι! Οι Κροατες νικουν τους Γερμανους κατι που μας εξεπληξε! Στη συνετευξη τυπου ηταν φανερη η χαρα των Κραοατων και η απογοητευση των Γερμανων. Δεν εχασα την ευκαιρια ο Κραοτης, που μιλησε εκει, Ukic μου εδωσε αυτογραφο, όπως και ο προπονητης του ο Ρεπεσα. Βεβαια δεν ηταν αυτος που εψαχνα… τον Πλανινιτς, τον “αντικαταστατη” του Τεο στην Τσσκα στοχευα… αλλα… δεν προλαβα… το καθηκον στο press…! Ενα σας λεω… δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εβαζαν τον Νοβιτζκι στη συνεντευξη τυπου αλλα καθοντουσαν ολοι οι δημοσιογραφοι στα flash quotes?! Όλοι οι δημοσιογραφοι τον περιμεναν για μια δηλωση του. Περασε και απο εμενα και την Ελπιδα… πλεον με ξερετε… θα αφησω το γεγονος ανεκμεταλλευτο? Όχι βεβαια! Του ζητω αυτογραφο, το οποιο μου δινει παρόλο που εχει χασει και ειναι στεναχωρεμενος και με τη γλωσσα του να τρεχει αιμα… (ποιος ξερει τι κακια κουβεντα ειπε και δαγκωθηκε…! χιχι) Να ναι καλα η Θεσσαλονικια μας… που ξερει γερμανικα και του ζητησε μια φωτογραφια για χαρη μου…! Οι μπραβοι του αμεσως… οχι… no photos! O Νοβιτζκι δεν μπορει να αντισταθει στο χαμογελο μου (:)) και δεχεται να βγαλει φωτογραφια μαζι μου!!! Πηγαινοντας στη συνεντευξη τυπου για να δω αν τελειωνουν ή αν χρειαζονται κατι με σταματα ενας γερμανος tv commenter και με ρωτα πως νιωθω που εβγαλα φωτογραφια με τον Ντιρκ, κλπ… η πλακα ήταν οτι κρατουσε καμερα και μικροφωνο… (κλειστα… ε…!) Επομενως, στο γυρισμο για να ανεβω απανω το λεω στην Ελπιδα… κοιτα που μου πηραν και “συνεντευξη” επειδη φωτογραφηθηκα με τον Ντιρκ! (χιχι)
Η Ελλαδα παιζει με το Πουερτο Ρικο! Φυσικο επομενο την νικησαν κατα κρατος! Πηραμε το εισητηριο για Πεκινο! Επιτελους ξορκισαμε τα φαντασματα των προολυμπιακων τουρνουα! Ο Παπαλουκας ειχε 10 ασιστ!!! Απο τα χερια μου δεν ξεφυγαν ο Γλυνιαδακης, ο Νικος Φιλιππου, ο Τσαρτσαρης και ο Νίκος Λινάρδος. Ετσι αφησαν και αυτοι το αυτογραφο τους στη συλλογη μου! Βγηκα φωτογραφια με τον Βασιλοπουλο… (ενα σας λεω… μια παλαμη του ήταν τα πλευρα μου… εσφιξε και εμενα και τη Μαριλια στην αγκαλια του!), ο Κωστας Τσαρτσαρης, αφου εδωσε συνεντευξη σε μια δημοσιογραφο, με τον Διαμαντιδη και με τον Αντωνη Φωτση! Ο Νικος Ζησης πηγε στο νοσοκομειο για να ελεγξουν τον τραυματισμο του στον ωμο… Επομενως τον αφησαμε να φυγει αφου μας το ειπε και τοσο ευγενικα! Εξω απο τα αποδυτηρια ήταν ολη η οικογενεια Παπαλουκα! Αμεσως αναγνωρισα τον Κωστα! Μοιαζουν πραγματικα πολυυυ! Ειδαμε την Μιχαλια! Η αλλη κυρια ισως να ηταν η μητερα του…! Και φυσικά τον πατερα του! Καποια ηθελε να μιλησει στον πατερα του Παπαλουκα… αλλα δισταζε… καποια αλλη ηθελε και να του μιλησει, αλλα κυριως να δωσει κουραγιο στη φιλη της για να του μιλησει…! Παραλληλα δεν παρελειψα να κανω πραγματικοτητα τη χαρη του γαμπρου μου να υπογραψει ο Παπαλουκας μια μπαλα… αν και στην ιδια εδωσα να υπογραψει και ο Γιαννακης. Αν και τωρα σκεφτομαι να του τη δωσω… ή να την κρατησω…! Το θεμα ειναι οτι όταν δινω τη μπαλιτσα στον Παπαλουκα ειχα τον πατερα του στα αριστερα μου ακριβως διπλα μου να καμαρωνει τον πλαισιωμενο γιο του που υπεγραφε σε οποιον του ζητουσε! Οπως καταλαβαινετε… με ιδιαιτερη τιμη και σεβασμο συνεχαρει τον πατερα του και του ευχηθηκα ο,τι καλυτερο για τον γιο του…! Εκεινος ανταπεδωσε με ενα σφιχτο χαιρετισμο (χεριων) και με σεμνοτητα και περηφανια ευχοταν υγεια… μονο υγεια! Ετσι πηρε θαρρος και η φιλη μου και του μιλησε…! Αυτο δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕ!
Βγηκαμε εξω…ειδαμε τα αλλα κοριτσια… που ηταν μαζι με τους πελαργους…! Ειδαμε τους παιχτες να επιβιβαζονται με τα δυσκολιας στο πουλμαν… λογω κωλλυματων κυκλοφοριας… αυτογραφα και φωτογραφιες βροχη…! Φωτογραφιες και συνομιλιες με τον Ποντιο! Φυσικα… το καλυτερο… ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!… Δεν τον εχω δει πιο χαρουμενο, πιο λαμπερο με το πιο γλυκο και ομορφο χαμογελο! Αφου επιβιβαστηκαν στο πουλμαν ολοι οι παιχτες… το πουλμαν αποχωρησε υπο τις φωνες μας να φωναζουν ρυθμικα… ΕΛΛΑΣ!
Χαιρετισαμε την Καλυμνια… που θα γυρνουσε στα λιμερια της και τις αλλες κοπελιες αφου βγαλαμε φυσικα αναμνηστικες φωτογραφιες!
ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!

Θέματα

1o Triple Crown Basketball Camp - 2009 (8) 2ο C.T.C. (Christmas Training Camp) (2) 2o Christmas Basketball Camp (1) 2o Triple Crown Basketball Camp - 2010 (7) 3o Ilion Basketball Camp (2) 81 points (1) Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (3) Α.Ο. Ένωση Ιλίου (2) Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ (2) Αθλητική Ψυχολογία (1) Αθλητικός Τύπος (2) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) Άμυνα (4) Ανάπτυξη παικτών (2) Αναπτυξιακή ηλικία (3) αναπτυξιακό πρόγραμμα (1) Αντωνόπουλος (1) ΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (1) ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (1) Απεργία (1) Απόλλων Πάτρας (1) Αρθρογραφία (7) Αρμονία (1) Άρσεις Θανάτου (1) Ασκήσεις (2) Άσκήσεις (1) Ασκήσεις ντρίπλας (1) Ασκήσεις χειρισμού (1) Άσκηση Αποφυγής (1) Άσκηση ελιγμού (1) Ατομική προπόνηση (1) Αυτοπεποίθηση (1) Β' Εθνική (1) Βαϊδάκης (1) Βάρη (1) βιολογική ηλικία (1) ΒΟΒ (1) Γ' Εθνική (2) Γενικά (1) Γλουτοί (1) Δεξιότητες (2) Δημήτρης Διαμαντίδης (3) Διαιτησία (1) Διαιτητές (1) Διαμαντίδης (2) Διείσδυση (1) Δρόσσος (1) Εθνική Ελλάδας (4) Εισαγωγική πάσα (2) Εξάστερος (1) Επίθεση (3) Επίθεση Εναντίον Ζώνης (1) Επικοινωνία (1) ΕΣΑΚΕ (4) Ευρωλίγκα (2) Εφές (1) ζώνη (1) Θωμάς Κυρίτσης (1) Ικανότητες Καλαθοσφαιριστών (1) Ισορροπία (1) ΚΑΕ Παναθηναϊκός (1) Καλάθης (1) Καναρέλης Γιάννης (1) Κανόνας 3 δευτερολέπτων (1) Καντού (1) Καραχοντζίτης (1) κάρφωμα (1) ΚΕΜΑΛ (1) Κινητική Ευφυΐα (1) Κινητική Μάθηση (1) Κογκαλίδης (1) Κουφός (1) Κόψιμο (1) Κύπελλο Ελλάδος (1) ΛΑΖΑΡΟΣ (1) Λειτουργική επίθεση (2) Λήψη αποφάσεων (1) Λίλαρντ (1) μάθηση (1) Μούστα (1) Μπάσκετ (11) Μπασκετική κουλτούρα (1) Μπασκετικό I.Q (1) Μπασκετικοί Μύθοι (1) Μπίκας Κώστας (1) Μπουρούσης (1) Μπράμος (1) μυϊκή ενδυνάμωση (1) Νεστέροβιτς (1) ντρίπλα (1) Ξυνή (1) Ολυμπιακός (17) Ομάδα (1) ΟΣΦΠ (5) Παναθηναικός (8) Παναθηναϊκός (22) ΠΑΝΟΥΛΙΑΣ (20) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) Παπαλουκάς. Eurolegue (1) Περιστροφές (1) Πίνακας (1) Πλάνο (1) Προθέρμανση (2) Προπόνηση (6) Προπονητική (2) Προπονητική μονάδα (1) Πρωτοσέλιδα (1) ΠΣΑΚ (1) ραγδαία αύξηση ύψους (1) Ραντούλιτσα (1) Ρεάλ (1) Ρούσης (1) Σάκης Δέλλιος (1) ΣΕΠΚ (2) ΣΕΠΚ. NCAA (1) Σκαλωμένος (1) Σκορτσιανίτης (1) Σκριν (1) Σουτ (4) Σοφία Ράμμου (3) Σπανούλης (1) Συνέντευξη (1) Τάκης Πανούλιας (4) Ταλέντο (1) Τελικοί (1) Τελικός Basket League ΟΠΑΠ (1) Τέσσερις Παράγοντες Επιτυχίας (1) Τζέιμς Νέισμιθ (1) Τριγωνική Επίθεση (1) Τρίλιζα (1) Τρίποντο (1) Τσιτσόπουλος (1) Φυσική κατάσταση (1) Χάος (1) χρονολογική ηλικία (1) A1 (1) A2 (1) ACB (1) Adolph Rupp (1) Agility (1) Agility Ladder (1) Air Jordan (3) alley oop (1) Amazing Shots (1) Andrew Wiggins (1) Assist (2) athleticism (1) ATO (1) B' Εθνική (3) backdoor (1) Ball Handling (6) Barcelona (4) Basketball (22) Basketball Legends (1) Basketball Myths (1) Basketball Philosophy (1) Basketball Statistics (2) basketblog (1) Basketblog.gr (27) Batum (1) Baylor University (1) BC Khimki (1) Best-of-five (2) Blake Griffin (1) Block (1) Block out (1) blog (1) BOB (1) Bob Hurley (1) Bob Knight (1) Boozer (1) Box Offense (1) Brawl (1) Brittney Griner (1) Calling the Shots (12) Camp (1) Camps (1) Capitals (1) Chaos (1) Charcoal Air Jordan 9 (1) Charlotte Hornets (1) Cinderella Story (1) Coach Panoulias (15) COACHBASKETBALL (5) coachbasketball.gr (9) Coaching (8) Corner play (1) crossover (1) Crossover Dribble (1) CSKA (1) D' Antoni (1) dailythunder (1) Damian Lillard (1) Damon Harge (1) deadlift (1) Dean Smith (1) Decision making (4) Defender of the Year (1) Defense (2) Denver Nuggets (1) Derrick Rose (2) dexterity (1) Draft (1) Dribble Penetration (2) Dribbling (8) Drill (6) Drills (7) Dunks (2) Dusan Ivkovic (1) Dynamic Warm Up (1) eFG% (1) EL (1) EOK (1) ESPN (1) Euro Step (2) Euroleague (22) Fast Break (2) fiba (4) FIBA CHAMPIONSHIPS (2) Final Four (4) Final Four 2013 (2) Finishing (2) Flex Offense (1) Floater (2) Flopping (1) Florida (1) Fly in Five (1) Flywire (1) Founding Rules (1) front cut (1) FTR% (1) Functional Training (1) Functional Warm up (1) Fundamentals (4) Gist (1) Golden State Warriors (2) Great Dunks (2) Greece (1) Greek League (1) Harmony (1) Highlights (1) Hockey Assist (1) House of Hoops (8) Hubie Brown (2) in and out (1) Inside Hand Attack (1) inside hand stretch lay up (1) Jabari Parker (1) James Flight White (1) James Naismith (1) Jason Kidd (1) Jeremy Lin (2) Jim Calhoun (1) John Calipari (1) John Wooden (1) Jonas Vaanciunas (2) Jordan IX Retro (1) Kanarelis (3) Kansas State (1) kicks (4) Knicks (2) Kobe (3) Krstic (1) Lakers (1) Lasme (1) Last shot of game (1) Last shot of half (1) Lay up (1) LeBron 8 (2) LeBron James (1) London (1) Luke Babbitt (1) Maciilis (1) Magic Johnson (1) Manos Stavropoulos (1) March Madness (1) Marketing (1) Match up Zone (1) McDonald’s All American Game (1) McDonald's All-American Game (1) medicine ball (1) Mental Game (1) Miami Heat (1) Michael Jordan (4) Mikans (1) Mike ''Coach K'' Krzyzewski (1) Minutemen (1) MJ (2) Model (1) Modesto Christian (1) Motion (1) Moves (1) MVP (2) NAIA (1) NBA (11) NBA Players (4) NC State (2) NCAA (8) Network Analysis in Basketball (1) Nevada College (1) Nike (3) Nike 3-on-3 Slam Dunk Contest (1) Notre Dame (1) Oakland University (1) Obradovic (1) Offense (1) Offensive Transition (1) Ohio St (1) Oklahoma City Thunder (1) Olympiakos (2) OR% (1) Pac Man (1) Palau Sant Jordi (1) Panathinaikos (3) Panathinaikos B.C (3) Papailiou (1) Passing (1) Pat Riley (2) Peak Height Velocity (1) Personal Training (3) Petrekur Johannesson (1) Phenom (1) Phil Jackson (1) Philosophy (1) pick 'n roll (1) Pick and Roll (4) play (2) play X (1) Play-offs (5) playbook (1) Player Development (2) Playoff (1) playoffs (1) plays (1) Point Guard (3) Post Play (1) Practice (2) Price of Anarchy in Basketball (1) Przemyslaw Karnowski (2) Quickness (1) Ray Allen (2) Real (1) Real Madrid (3) rear cut (1) Recap (1) Referees (1) Release (1) Reverse Lay ups (1) Reverse Mikans (1) Rim (1) Rodriguez (1) Ronny Turiaf (1) Sakis Delios (2) Sakis Koutinas (2) Salary Cap (1) San Antonio Spurs (1) scout4players (1) Scouting (1) Screen (2) screens (1) Serbia (1) Shaquille O'Neal (1) Shaquille O’Neal (1) Shooting (6) Shooting Camp (2) Shot (2) Shuffle Offense (1) Silent Night (1) Silent Night Game (1) Skylar Diggins (1) Slum Dunk Contest (1) Sneaker Dave (1) Sneakers (1) SOB SLOB (1) Soccer (1) Space Jam (1) spin move (1) SPORTS SCIENCE (3) Spread (1) Statistics (2) Stephen Curry (1) Steve Brooks (1) Steve Nash (1) Stiles (1) Streetball (1) Stretching. Dynamic stretching (1) T-Dub (1) Takis Panoulias (13) Taylor University (1) TBD (25) TBD Personal Training (8) Team (1) Teamwork (1) teardrop (1) Tehmeena (1) Terry Stotts (1) TGfU (1) The Four Factors of Basketball Success (1) Thomas Bauer (1) Three pointer (1) Three Second Rule (1) THY Euroleague (1) tic tac toe (1) Tigers (1) TO% (1) Tony Parker (1) Top -10 (1) Total Basketball Development (52) Transition (1) Travis Bader (1) Triangle Offense (1) Triple Crown Basketball Academy (5) Triple Crown Videos (2) Trojans (1) Tulsa Shock (1) Turkish Airlines (1) U18 European Championship (2) Unicaja Malaga (1) University of Kentucky (1) University of Massachusetts (1) Videos (10) Volleyball (1) Warm up (2) weak hand (2) Werm.Team Flight Brothers (1) windshield wiper dribble (1) WNBA (1) World Championship 2010 (6) XI (1) Youth Basketball (3) zone offense (1)