Γράφει η Mary Snoopy

Πέμπτη μέρα στο ΟΑΚΑ (17/07/2008)


Ημέρα Πέμπτη… ο Θεός είπε ότι την 7η μερα ξεκουραζόμαστε… η FIBA και το προγραμμα του Προ-ολυμπιακού τουρνουά καθιέρωσε την 4η! Έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των αγώνων και 4 ομάδες έχουν επιστρέψει στα “σπίτια” τους! Τα media κανουν ενα πάρτυ για τους δημοσιογραφους… αλλα δεν μπορω να πάω λογω περιορισμένης συγκοινωνιας λογω της περασμενης ώρας. Με μία φιλη μου απο την Κάλυμνο…(ονοματα δεν λεμε… προσωπικοτητες δεν θιγω…!), που ειναι στους Πελαργους, πάμε σε ενα ξενοδοχειο στο κέντρο της Αθηνας, οπου θα γινόταν η βραβευση των 4 αποχωρισαντων, Μ. Κακιούζης, Δ. Ντικουδης, Ν. Χατζηβρέττας και Λ. Παπαδοπουλος. Όμως, η βραβευση και η συγκεντρωση ειχε ακυρωθει…!


Υ.Γ.: Θα γραφω μια μερα… καθε μερα…! Εχω αλλες 3 μερες να σας περιγραψω…! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!

Γράφει η Mary Snoopy

Τέταρτη μέρα στο ΟΑΚΑ (16/07/2008)


Ξανά στο ΟΑΚΑ για την τελευταία μέρα του πρώτου γύρου. Ο αγώνας της εθνικής μας με τη Βραζιλία ήταν κάτι που περιμέναμε με αγωνία. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά για το αν θα γεμίζει το στάδιο. Ένα μέρος του προηγούμενου αγώνα παρακολούθησε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Με το που εμφανίστηκε στο γήπεδο όλοι έτρεξαν να πάρουν αυτόγραφο απο το θηριώδη σέντερ της εθνικής μας! Έτσι μπήκε και εκείνος στο μπλοκάκι μου (του είχα πάρει πριν 2 χρόνια, αλλά σε χαρτί και οχι στο μπλοκάκι μου!)! Στο ΟΑΚΑ βρισκόταν και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Όταν τον εντόπισα συναντηθήκαμε με την Εύη και τη Μαριλία για να δώσει η Ευη το dvd που είχε ετοιμάσει με τα παιδιά της απο την Κάλυμνο. Ο coach την ευχαρίστησε, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την Εύη, αφού ο βασικός της στόχος επιτεύχθηκε, το dvd έφτασε στα χέρια του Γιαννάκη!
Η Γερμανία νίκησε την Νέα Ζηλανδία. Αυτό σημαίνει ότι για να αποφύγουμε μία ευρωπαϊκή πρέπει να νικήσουμε τη Βραζιλία. Στο τέλος του αγώνα… πήρα αυτόγραφο από τον προπονητή της Γερμανίας και απο τον… Ντιρκ Νοβίτσκι! Επιτέλους, τα κατάφερα!!! Απο την press conference κάτω στην αρένα, έπρεπε να επιστρέψω στο press work room για να ειδοποιήσω οτι όλα καλά απο κάτω. Απο τo press work room, ειδοποίησα οτι θα λείπω για να κάνω ένα speed να φτάσω στη θυρα 1 όπου η Παλίνα, η Ευη και η Μαριλία με περίμεναν. Τις είδα για λίγο και επέστρεψα στο πόστο μου.
Το ΟΑΚΑ γεμίζε και η ανυπομονησία μας μεγάλωνε! Παρουσίαση των ομάδων, οι εθνικοί ύμνοι των ομάδων… και ο αγώνας ξεκινά! Ένας αγώνας που ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Περίμενα να τελειώσει ο αγώνας και έτρεχα να παρω τα στατιστικά για να τα μοιράσω στους δημοσιογράφους μία φορά κάτω, πίσω απο την μπασκετα και μία πάνω. Απο το press work room, πέρασε ο Δημητρης Παπανικολάου για να πάει στη θέση του. Όπως καταλαβαίνατε δεν έχασα την ευκαιρια να του παρω αυτογραφο. Ο Παπανικολάου είχε τα κέφια του πρεπει να ομολογήσω… πήρε το μπλοκάκι μου για να υπογραψει και…
- Πώς σε λένε;
-Μαρία!
-Τη μητερα σου;
-Κατερινα!
Νόμιζα ότι ή μου κάνει πλακα… ή απο το πολυ τρεξιμο και την κουραση… δεν καταλαβαινα τι μου ελεγε…! Τελικά, ήταν το πρωτο!
Το τέλος ήταν εντυπωσιακό! Το καρφωμα του Πριντεζη απο την ασιστ του Διαμαντιδη ακριβώς με τη ληξη του αγωνα… ήταν ότι πιο εντυπωσιακο, θεαματικό, τελειο… κλπ… τελειωμα ενος αγωνα που ήταν για να τον βλεπεις… ξανα… και ξανα!
by snoopy

Γράφει η Mary Snoopy


Πλέον ξέρουμε τα πόστα μας, ξέρουμε πού τρέχουμε και τι κάνουμε. Με τα παιδιά της ομάδας των media συνεννοούμαστε και προσπαθούμε να μοιράζουμε τη δουλειά. Ωστόσο, πείτε με βαρεμένο, πείτε ό,τι άλλο θέλετε… αλλά προτιμώ να τρέχω πάνω κάτω το ΟΑΚΑ και να είμαι κοντά στους δημοσιογράφους και όποτε είναι δυνατόν στους παίχτες, παρά να κάθομαι. Οι υπεύθυνοι έχουν αναγνωρίσει τη δουλειά μας. Με τα δύο παιδιά, που μας δίνουν τα στατιστικά και τρέχουν μαζί μας, συνεννοούμαστε αυτομάτως και χωρίς προβλήματα. Οι σεκιουριτάδες μας έχουν μάθει… και γενικά κυριαρχεί ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.
Χτες άκουσα ζωντανά την συνέντευξη Τύπου του Πράσινου Ακρωτηρίου και της Γερμανίας. Πήρα αυτόγραφό από τον Τσβίνερ (πάιχτη της Γερμανίας)! Ακόμα, είδα και άκουσα live ola ta flash quotes όλων των χωρών που είχαν κολλήσει στον Νοβίτσκι! Η έρμη περίμενα υπομονετικά να τελειώσουν για να πάρω αυτόγραφο… και με έγραψε στις σαγιονάρες που φορούσε και δεν μου έδωσε !!! Επίσης, στο γήπεδο χτες εκτός απο το Γιαννάκη και τον Λ. Κακιούση ήταν και ο Σόφο! Δυστυχώς, δεν το είδα και δεν με ειδοποίησαν έγκαιρα για να του ζητήσω αυτόγραφο και να βγάλω μία φωτογραφία μαζί του !
Σήμερα, η εθνική μας ομάδα έχει προπόνηση 12-13μμ! Ο αγώνας Ελλάς-Βραζιλία είναι στις 10μμ! Μην το ξεχάσετε! Ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στο Γιαννάκη μαζί με την Εύη για το dvd και να είμαι πιο τυχερή στο θέμα αυτόγραφα και φωτογραφίες!
by snoopy

Γράφει η Mary Snoopy

Δεύτερη μέρα στο ΟΑΚΑ(14/07/2008)



Παίρνουμε τις διαπιστεύσεις μας… δεν μπορούσε να με βγάλει πιο άσχημη στη φωτογραφία… αλλά δεν το σχολιάζω περαιτέρω…! Κατόπιν, πηγαίνουμε στο πόστο μας, στο press work room! H δουλειά μας ήταν από το εξυπηρετούμε τους δημοσιογράφους, φωτογράφους, κλπ., να τους δίνουμε αναμνηστικές τσαντούλες, με βιβλιαράκια με την ιστορία του προολυμπιακου, το πρόγραμμα, κλπ., να συρράπτουμε τις δηλώσεις των παιχτών και προπονητών, μέχρι το καλύτερο, να ανεβοκατεβαίνουμε το ΟΑΚΑ για να μοιράζουμε τα στατιστικά σε κάθε 10λεπτο και τις όποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους, στα μελή των ομάδων, στη fiba, κλπ…!Άκουσα ζωντανά τις δηλώσεις τύπου όπως της Κροατίας, είδα ζωντανά τα πρώτα flash quotes της ομάδας μας… και φυσικά αρκετά λεπτά του αγώνα!Επίσης, στον αγώνα της Κροατίας είχα την ευκαιρία να δω τον Γιαννάκη, με τον όποιο έβγαλα φωτογραφία, μαζί με τον Λ. Κακιουση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας, είδα τον Στρατό Περπερογλου, το Δημήτρη Τσαλδάρη και το Βασίλη Ξανθόπουλο από τους οποίους πηρά αυτόγραφο και έβγαλα φωτογραφία (μόνο με τον Τσαλδάρη και τον Κακιούση δεν έβγαλα φωτογραφία! άλλωστε δεν με ενδιέφερε να βγάλω…)Το παιχνίδι τη εθνικής μας ήταν φανταστικό! Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική… Μακάρι να ήταν γεμάτο το ΟΑΚΑ!
by snoopy

Γράφει η Mary Snoopy

Πρώτη μέρα στο ΟΑΚΑ (11/07/2008)


10 πμ Βρισκόμουν στο ΟΑΚΑ και κατευθυνόμουν στο κλειστό γυμναστήριο. Μπήκα από τη θύρα 1, όπου με υποδέχτηκαν κάποιοι εθελοντές. Προχωρήσαμε προς το μέρος της συνάντησης, δηλαδή πίσω από τη μία μπασκέτα. Τσεκάρισαν το όνομα της Ελπίδας και το δικό μου στις λίστες των εθελοντών. Το κλίμα ήταν ευχάριστο. Καθίσαμε και περιμέναμε να συγκεντρωθούμε όλοι, ώστε οι υπεύθυνοι να μας εξηγήσαν τι πρέπει να κάνουμε.
Ένας απρόσκλητος κύριος και υπεύθυνος της αρένας χάλασε τη διάθεση πολλών ατόμων. Ο λόγος ήταν κάποια περιστατικά που είχαν συμβεί πέρσι στον αγωνιστικό χώρο στο final four της Αθήνας. Χαρακτηριστικά ο κύριος αυτός ανέφερε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ιερός και δεν πρέπει να βρεθούμε μέσα σε αυτόν. Οι εθελοντές, που ήταν τότε, αντέδρασαν και οι συζητήσεις πήραν φωτιά. Η υπεύθυνη-οργανώτρια, θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, μας ανακοίνωσε ότι δεν είχε καλέσει τον κύριο αυτόν και ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα ερχόταν να κάνει προθέρμανση. Όταν εμφανίστηκε, με μία μπάλα στο χέρι, τον χειροκροτήσαμε και εκείνος μας χαιρέτησε.
Στη συνέχεια, χωριστήκαμε σε 3 ομάδες, τους συνοδούς των ομάδων αθλητών, την ομάδα των media και τους υπόλοιπους που θα κάλυπταν τους χώρους εντός και εκτός σταδίου. Οι συνοδοί των ομάδων ήταν 1-2 άτομα για την κάθε ομάδα. Αυτή ήταν και η πρώτη ομάδα που αποχώρησε για να της εξηγήσουν τα καθήκοντα τους.
Η επόμενη ομάδα ήταν των media, όπου και ανήκω, 15-17 άτομα, τα οποία θα μεταφέρουν και θα μοιράζουν τα στατιστικά στους δημοσιογράφους και θα τους εξυπηρετούν σε ό,τι χρειάζονται.
Και η τρίτη και πιο μεγάλη ομάδα θα υποδέχονται τον κόσμο και θα τους καθοδηγεί, θα κόβει τα εισιτήρια και θα βοηθάει να βρουν τη θέση τους οι θεατές (αν θυμάμαι καλά!).
Κατόπιν, μας μοίρασαν νερά και τοστ/σάντουιτς.
Το καλύτερο κομμάτι ήταν… η ομιλία του coach Παναγιώτη Γιαννάκη! (Φτου! Δεν πήρα μαγνητόφωνο ούτε και φωτογραφική! Την πάτησα! ) Τον υποδεχτήκαμε με ένα θερμό χειροκρότημα… και μας μίλησε σαν να είμαστε και εμείς στην ομάδα του. Ένας πολύτιμος συμπαίκτης, όπως μας αποκάλεσε (συμπαίκτες μας είπε… για το πολύτιμος δεν θυμάμαι!), ο οποίος θα κάνει το στάδιο να γεμίσει και να κάνουμε την ομάδα να νιώσει όσο πιο άνετα μπορεί (αυτό το είπε… το μεταφέρνω σχεδόν αυτολεξεί)! Μας είπε πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός στον αθλητισμό και ότι είναι ένας τρόπος να έχουμε πρόσβαση στον αθλητισμό. Βέβαια… δεν θα μπορούσε να μην μας πει κάποια από τις αγαπημένες του ατάκες…! Όχι δεν ήταν η λέξη υπομονή…! Αλλά… «Να είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας και «καλοί…?» (κόλλησα… δεν θυμάμαι καλά το επίθετο που χρησιμοποίησε!) με τους συνεργάτες μας!» Ειπώθηκαν και άλλα… αλλά… δεν τα θυμάμαι… ! Όσο για την εθνική ομάδα, μας διαβεβαίωσε ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά για να είναι έτοιμη στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά. Του ευχηθήκαμε… «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!» Κανείς εθελοντής (εκτός από εμένα και 1-2 ακόμα άτομα?!) δεν άφησε το γεγονός ανεκμετάλλευτο, ώστε να πάρει κάποιο αυτόγραφο, να φωτογραφηθεί μαζί του, να του μιλήσει, να τον συγχαρεί, να του ευχηθεί για την εθνική ομάδα, κλπ. Ο coach δεν αρνήθηκε τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως με χαμόγελο και ευδιάθετος μίλησε σε όλους.
Στη συνέχεια, με την ομάδα των media, πήγαμε στο press work room, όπου θα είναι η «έδρα» μας. Μας εξήγησαν τα καθήκοντά μας, μας έδειξαν τους χώρους, όπου θα κινούμαστε για να εξυπηρετούμε τους δημοσιογράφους (παρεπιμπτώντως είναι οι ίδιοι με των δημοσιογράφων… Τι περίεργο…! ) Ο υπεύθυνος και ξεναγός μας είχε πολύ γέλιο και φοβερό χιούμορ!
Η ώρα είναι λίγο μετά τις 2μμ και προσπαθώ να βρω την έξοδο μια που αλλιώς νόμιζα ότι βγαίναμε… αλλά ήταν κλειδωμένα…! Και ναι… επιτέλους τα κατάφερα και βρήκα την έξοδο… όπου με περίμενε η Στρουμφίτα!
Τα υπόλοιπα… από Δευτέρα… και αυτή τη φορά… δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος…! Φωτογραφική μηχανή και μαγνητοφωνάκι… ανά χείρας!
by snoopy

Θέματα

1o Triple Crown Basketball Camp - 2009 (8) 2ο C.T.C. (Christmas Training Camp) (2) 2o Christmas Basketball Camp (1) 2o Triple Crown Basketball Camp - 2010 (7) 3o Ilion Basketball Camp (2) 81 points (1) Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (3) Α.Ο. Ένωση Ιλίου (2) Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ (2) Αθλητική Ψυχολογία (1) Αθλητικός Τύπος (2) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (1) Άμυνα (4) Ανάπτυξη παικτών (2) Αναπτυξιακή ηλικία (3) αναπτυξιακό πρόγραμμα (1) Αντωνόπουλος (1) ΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (1) ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (1) Απεργία (1) Απόλλων Πάτρας (1) Αρθρογραφία (7) Αρμονία (1) Άρσεις Θανάτου (1) Ασκήσεις (2) Άσκήσεις (1) Ασκήσεις ντρίπλας (1) Ασκήσεις χειρισμού (1) Άσκηση Αποφυγής (1) Άσκηση ελιγμού (1) Ατομική προπόνηση (1) Αυτοπεποίθηση (1) Β' Εθνική (1) Βαϊδάκης (1) Βάρη (1) βιολογική ηλικία (1) ΒΟΒ (1) Γ' Εθνική (2) Γενικά (1) Γλουτοί (1) Δεξιότητες (2) Δημήτρης Διαμαντίδης (3) Διαιτησία (1) Διαιτητές (1) Διαμαντίδης (2) Διείσδυση (1) Δρόσσος (1) Εθνική Ελλάδας (4) Εισαγωγική πάσα (2) Εξάστερος (1) Επίθεση (3) Επίθεση Εναντίον Ζώνης (1) Επικοινωνία (1) ΕΣΑΚΕ (4) Ευρωλίγκα (2) Εφές (1) ζώνη (1) Θωμάς Κυρίτσης (1) Ικανότητες Καλαθοσφαιριστών (1) Ισορροπία (1) ΚΑΕ Παναθηναϊκός (1) Καλάθης (1) Καναρέλης Γιάννης (1) Κανόνας 3 δευτερολέπτων (1) Καντού (1) Καραχοντζίτης (1) κάρφωμα (1) ΚΕΜΑΛ (1) Κινητική Ευφυΐα (1) Κινητική Μάθηση (1) Κογκαλίδης (1) Κουφός (1) Κόψιμο (1) Κύπελλο Ελλάδος (1) ΛΑΖΑΡΟΣ (1) Λειτουργική επίθεση (2) Λήψη αποφάσεων (1) Λίλαρντ (1) μάθηση (1) Μούστα (1) Μπάσκετ (11) Μπασκετική κουλτούρα (1) Μπασκετικό I.Q (1) Μπασκετικοί Μύθοι (1) Μπίκας Κώστας (1) Μπουρούσης (1) Μπράμος (1) μυϊκή ενδυνάμωση (1) Νεστέροβιτς (1) ντρίπλα (1) Ξυνή (1) Ολυμπιακός (17) Ομάδα (1) ΟΣΦΠ (5) Παναθηναικός (8) Παναθηναϊκός (22) ΠΑΝΟΥΛΙΑΣ (20) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) Παπαλουκάς. Eurolegue (1) Περιστροφές (1) Πίνακας (1) Πλάνο (1) Προθέρμανση (2) Προπόνηση (6) Προπονητική (2) Προπονητική μονάδα (1) Πρωτοσέλιδα (1) ΠΣΑΚ (1) ραγδαία αύξηση ύψους (1) Ραντούλιτσα (1) Ρεάλ (1) Ρούσης (1) Σάκης Δέλλιος (1) ΣΕΠΚ (2) ΣΕΠΚ. NCAA (1) Σκαλωμένος (1) Σκορτσιανίτης (1) Σκριν (1) Σουτ (4) Σοφία Ράμμου (3) Σπανούλης (1) Συνέντευξη (1) Τάκης Πανούλιας (4) Ταλέντο (1) Τελικοί (1) Τελικός Basket League ΟΠΑΠ (1) Τέσσερις Παράγοντες Επιτυχίας (1) Τζέιμς Νέισμιθ (1) Τριγωνική Επίθεση (1) Τρίλιζα (1) Τρίποντο (1) Τσιτσόπουλος (1) Φυσική κατάσταση (1) Χάος (1) χρονολογική ηλικία (1) A1 (1) A2 (1) ACB (1) Adolph Rupp (1) Agility (1) Agility Ladder (1) Air Jordan (3) alley oop (1) Amazing Shots (1) Andrew Wiggins (1) Assist (2) athleticism (1) ATO (1) B' Εθνική (3) backdoor (1) Ball Handling (6) Barcelona (4) Basketball (22) Basketball Legends (1) Basketball Myths (1) Basketball Philosophy (1) Basketball Statistics (2) basketblog (1) Basketblog.gr (27) Batum (1) Baylor University (1) BC Khimki (1) Best-of-five (2) Blake Griffin (1) Block (1) Block out (1) blog (1) BOB (1) Bob Hurley (1) Bob Knight (1) Boozer (1) Box Offense (1) Brawl (1) Brittney Griner (1) Calling the Shots (12) Camp (1) Camps (1) Capitals (1) Chaos (1) Charcoal Air Jordan 9 (1) Charlotte Hornets (1) Cinderella Story (1) Coach Panoulias (15) COACHBASKETBALL (5) coachbasketball.gr (9) Coaching (8) Corner play (1) crossover (1) Crossover Dribble (1) CSKA (1) D' Antoni (1) dailythunder (1) Damian Lillard (1) Damon Harge (1) deadlift (1) Dean Smith (1) Decision making (4) Defender of the Year (1) Defense (2) Denver Nuggets (1) Derrick Rose (2) dexterity (1) Draft (1) Dribble Penetration (2) Dribbling (8) Drill (6) Drills (7) Dunks (2) Dusan Ivkovic (1) Dynamic Warm Up (1) eFG% (1) EL (1) EOK (1) ESPN (1) Euro Step (2) Euroleague (22) Fast Break (2) fiba (4) FIBA CHAMPIONSHIPS (2) Final Four (4) Final Four 2013 (2) Finishing (2) Flex Offense (1) Floater (2) Flopping (1) Florida (1) Fly in Five (1) Flywire (1) Founding Rules (1) front cut (1) FTR% (1) Functional Training (1) Functional Warm up (1) Fundamentals (4) Gist (1) Golden State Warriors (2) Great Dunks (2) Greece (1) Greek League (1) Harmony (1) Highlights (1) Hockey Assist (1) House of Hoops (8) Hubie Brown (2) in and out (1) Inside Hand Attack (1) inside hand stretch lay up (1) Jabari Parker (1) James Flight White (1) James Naismith (1) Jason Kidd (1) Jeremy Lin (2) Jim Calhoun (1) John Calipari (1) John Wooden (1) Jonas Vaanciunas (2) Jordan IX Retro (1) Kanarelis (3) Kansas State (1) kicks (4) Knicks (2) Kobe (3) Krstic (1) Lakers (1) Lasme (1) Last shot of game (1) Last shot of half (1) Lay up (1) LeBron 8 (2) LeBron James (1) London (1) Luke Babbitt (1) Maciilis (1) Magic Johnson (1) Manos Stavropoulos (1) March Madness (1) Marketing (1) Match up Zone (1) McDonald’s All American Game (1) McDonald's All-American Game (1) medicine ball (1) Mental Game (1) Miami Heat (1) Michael Jordan (4) Mikans (1) Mike ''Coach K'' Krzyzewski (1) Minutemen (1) MJ (2) Model (1) Modesto Christian (1) Motion (1) Moves (1) MVP (2) NAIA (1) NBA (11) NBA Players (4) NC State (2) NCAA (8) Network Analysis in Basketball (1) Nevada College (1) Nike (3) Nike 3-on-3 Slam Dunk Contest (1) Notre Dame (1) Oakland University (1) Obradovic (1) Offense (1) Offensive Transition (1) Ohio St (1) Oklahoma City Thunder (1) Olympiakos (2) OR% (1) Pac Man (1) Palau Sant Jordi (1) Panathinaikos (3) Panathinaikos B.C (3) Papailiou (1) Passing (1) Pat Riley (2) Peak Height Velocity (1) Personal Training (3) Petrekur Johannesson (1) Phenom (1) Phil Jackson (1) Philosophy (1) pick 'n roll (1) Pick and Roll (4) play (2) play X (1) Play-offs (5) playbook (1) Player Development (2) Playoff (1) playoffs (1) plays (1) Point Guard (3) Post Play (1) Practice (2) Price of Anarchy in Basketball (1) Przemyslaw Karnowski (2) Quickness (1) Ray Allen (2) Real (1) Real Madrid (3) rear cut (1) Recap (1) Referees (1) Release (1) Reverse Lay ups (1) Reverse Mikans (1) Rim (1) Rodriguez (1) Ronny Turiaf (1) Sakis Delios (2) Sakis Koutinas (2) Salary Cap (1) San Antonio Spurs (1) scout4players (1) Scouting (1) Screen (2) screens (1) Serbia (1) Shaquille O'Neal (1) Shaquille O’Neal (1) Shooting (6) Shooting Camp (2) Shot (2) Shuffle Offense (1) Silent Night (1) Silent Night Game (1) Skylar Diggins (1) Slum Dunk Contest (1) Sneaker Dave (1) Sneakers (1) SOB SLOB (1) Soccer (1) Space Jam (1) spin move (1) SPORTS SCIENCE (3) Spread (1) Statistics (2) Stephen Curry (1) Steve Brooks (1) Steve Nash (1) Stiles (1) Streetball (1) Stretching. Dynamic stretching (1) T-Dub (1) Takis Panoulias (13) Taylor University (1) TBD (25) TBD Personal Training (8) Team (1) Teamwork (1) teardrop (1) Tehmeena (1) Terry Stotts (1) TGfU (1) The Four Factors of Basketball Success (1) Thomas Bauer (1) Three pointer (1) Three Second Rule (1) THY Euroleague (1) tic tac toe (1) Tigers (1) TO% (1) Tony Parker (1) Top -10 (1) Total Basketball Development (52) Transition (1) Travis Bader (1) Triangle Offense (1) Triple Crown Basketball Academy (5) Triple Crown Videos (2) Trojans (1) Tulsa Shock (1) Turkish Airlines (1) U18 European Championship (2) Unicaja Malaga (1) University of Kentucky (1) University of Massachusetts (1) Videos (10) Volleyball (1) Warm up (2) weak hand (2) Werm.Team Flight Brothers (1) windshield wiper dribble (1) WNBA (1) World Championship 2010 (6) XI (1) Youth Basketball (3) zone offense (1)